Online programma

You are here: Home / Online programma

Start vandaag nog!

 

Herkenbaar?

1) Ben jij nog niet bekend met yoga maar heb je er al wel veel over gehoord van familie en vrienden?
Dat het hen meer rust geeft in hun hoofd en daarnaast een flexibeler lichaam.

2) Wil je graag yoga doen maar weet je niet waar je moet beginnen?

3) Denk je dat het zweverig is?

4) Word je afgeschrikt door mooie foto’s van slanke yogi’s in onmogelijke poses?

5) Heb je last van lichamelijke ongemakken en denk je dat je het daarom niet kan?

6) Wil je yoga doen maar woon je in een omgeving waar het misschien niet is toegestaan door een geloofsovertuiging?

7) Ben je niet vertrouwd met yoga?

8) Weet je niet wat je van yoga kunt verwachten?

punt9

10) Wil je yoga doen maar heb je nog niet de juiste yogaschool of yogadocent gevonden?

11) Vind je jezelf te oud, te dik of te dun om aan yoga te doen?

12) Zorg je altijd voor een ander en vergeet je jezelf?

13) Is yoga te ver uit je comfortzone?

14) Heb je geen zin om je huis uit te gaan? Of om op een vaste dag en tijdstip ergens heen te “moeten”?

15) Wordt er geen yoga gegeven bij jou in de buurt?

16) Wil je iets anders proberen dan alleen relaxen op de bank?

17) Denk je dat je door lichamelijk klachten geen yoga kunt doen?

18) Voel je onrust in je lichaam?

19) Ervaar je stress thuis met alle taken die op je schouders rusten?

20) Ben je van mening dat yoga niet goed voor je is?

21) Voel je je niet prettig in een groep?

22) Heb je onregelmatige diensten?

23) Verblijf je voor je werk in hotels?

punt24

25) Denk je dat yoga niets voor jou is?

26) Loop je jezelf wel eens voorbij?

27) Wil je de signalen van je lichaam leren begrijpen?

28) Heb je het idee dat je yoga nooit kunt volhouden?

29) Heb je wel eens chaos in je hoofd?

30) Vind je het lastig om “naar je lichaam te luisteren”?

31) Vind je jezelf te oud om aan yoga te doen?

32) Slaap je slecht?

33) Ervaar je stress op je werk?

34) Wil je meer weten over chakra’s en het verband tussen lichamelijke en geestelijke klachten?

35) Wil je ervaren dat yoga niet alleen draait om onmogelijke houdingen?

36) Ben je bang dat je niet lenig genoeg bent?

37) Ben je zelf yogadocent en wil je lesgeven over chakra’s maar heb je geen inspiratie?

Waar droom je van?

Droom je dat je je energieker en vitaler voelt?

Wil je kennismaken met de voordelen van yoga?

Liever thuis op een vertrouwde plek?

In je eigen tijd?

In je eigen tempo?

Wil je je in 7 weken tijd 7 jaar jonger voelen?

Yoga ervaren voor alle leeftijden en lichaamscondities?

Wil je dat je nu aandacht aan jezelf kunt geven?

Wil je wat leren over chakra’s, energiepunten in je lichaam, op een down to earth manier?

Wil je weten hoe je prettiger in slaap kunt komen?

Wil je je ontspannen voelen?

Wil je je gezonder en mooier voelen?

Wil je sterkere spieren?

Wil je stress onder controle krijgen?

Wil je ervaren dat een onbalans in je chakra’s zich kan uiten in lichamelijke en/of geestelijke klachten?

Wil je lekkere voedingstips per chakra om het in balans te krijgen?

Wil je kleine oefeningen leren voor aan je buro, aan de keukentafel, in de rij bij de kassa?

Wil je nieuwe vriendschappen krijgen in een veilige en besloten Facebookgroep?

Wil je liever zijn voor jezelf?

Wil je rust ervaren in je leven?

Waarmee kan ik je helpen?

Ik kan je helpen omdat ik inmiddels al zes jaar yogales geef aan diverse groepen. Kinderen, tieners, volwassenen en aan mensen die herstellen na een operatie, ouderen en mensen met een chronische ziekte. Ik heb zelf altijd last gehad van onderrugklachten en onrust in mijn lichaam. Door te starten met yoga zijn mijn rugklachten verdwenen en ervaar ik rust tijdens de lessen. Ik kan die rust in het dagelijkse leven sneller oproepen omdat ik weet hoe ik mijn adem kan reguleren. Ik zet yoga in, in mijn dagelijkse leven en kan zo tegenslagen ombuigen naar iets positiefs.

In juni 2015 stond alles letterlijk en figuurlijk stil. Ik viel van de trap en had hierdoor mijn schouderblad gebroken. Ik kon niet zelfstandig zitten, liggen of staan. Het duurde ruim zes weken voor ik mezelf weer kon wassen, afdrogen en aankleden. Ik was totaal afhankelijk van mijn man en werd door hem in de watten gelegd. Wat een toewijding, in goede en slechte tijden. Ik ben hem eeuwig dankbaar. Na vier weken ben ik langzaam begonnen met kleine oefeningen. Eerst vuisten maken en daarna proberen mijn arm omhoog te brengen. Uiteindelijk werden mijn spieren weer sterker en de bewegingen van mijn arm steeds groter. Ik deed oefeningen in het warme water in een zwembad. Ging voelen wat kan wel en wat kan niet. Doet het pijn? Waar zit de pijn? Want de breuk was nog te vers.

Na controle in het ziekenhuis bleek mijn schouderblad weer vastgegroeid te zijn. De onderkant van mijn schouderblad, die eraf was, was er alleen niet onder maar erachter aangegroeid. Ik heb nu een korter schouderblad. Gelukkig zorgt dit niet voor problemen.

Langzaam begon ik weer met yoga op de mat en met nog meer voelen, stilstaan bij mezelf. Kan deze beweging wel of niet? Waar voel ik het? In mijn schouder of meer in mijn arm? Mijn arm, hals en voorkant borstbeen waren erg pijnlijk. Weken hebben ze niets kunnen doen omdat dit te pijnlijk was door de aanhechtingen naar mijn schouder en nu ineens moesten ze langzaam weer aan het werk. Pijnlijke spieren en weefsel, maar iedere dag weer even op de mat een kleine yogahouding doen en voelen. Hoe kleiner de houdingen hoe intenser. Het gaat dan dieper in op je lichaam, je weefsel en je gevoel. Dit was echt stilstaan en voelen. Inmiddels kan ik gelukkig weer alles en de yoga heeft me hier zeker bij geholpen.

Want als je last hebt van een lichamelijk ongemak is het altijd mogelijk om bij iedere houding een aangepaste houding te doen.

Hoe ben ik begonnen:

volwassenyogaDe eerste keer dat ik naar yoga ging, voelde ik me niet op mijn gemak, zat ik in een grote groep van dertig cursisten in een koude gymzaal met mensen die allemaal al veel meer konden dan ik en ik voelde me een kneus. Voordat ik naar de derde les ging, dacht ik dat ik nog één keer zou gaan en dat ik na afloop zou zeggen dat het niets voor mij was.

Bij die les deden we een houding. Daarna deden we de houding nog een keer in gedachten met een korte visualisatie dat je verder kwam dan de eerste keer. Uiteindelijk deden we de houding in het echt voor een tweede keer en ik kwam veel verder. Net als in mijn gedachten. Dit was voor mij de ommekeer waarbij ik direct wist: hier wil ik mee verder. Ik heb bij verschillende yogadocenten lessen gevolgd en merkte dat mijn lichaam er goed op reageerde, mijn rugklachten verdwenen en ik werd rustiger in mijn hoofd. Ik kreeg meer vertrouwen in mijn lichaam en hierdoor meer zelfvertrouwen. In de ochtend, als iedereen nog sliep, ging ik eerst mijn yogaoefeningen doen. Ik had zoveel meer energie. Ik besloot om een yogaopleiding te gaan volgen zodat, mocht ik weer last krijgen van mijn rug of andere lichamelijk ongemakken, ik wist welke houding goed voor mij was. Niet met de intentie om les te geven maar puur voor mezelf. Buren vroegen of ik les wilde geven aan hen maar ik voelde me voor het lesgeven nog te onzeker want ik wilde het wel goed doen. Uiteindelijk ben ik op hun aandringen toch begonnen.

Een ouder van school vroeg of ik kinderyoga wilde geven aan haar zoon en een vriendje maar dit wilde ik niet. Weer was daar die onzekerheid over mijn eigen kunnen. Uiteindelijk had ze een groepje van acht kinderen bij elkaar verzameld die allemaal kinderyoga wilden en ze wilde mij omdat haar zoon bij mij in de klas had gezeten. Ik ben leerkracht bij de kleuters bij een katholieke jenaplan basisschool en inmiddels had ik mijn kinderyogadiploma. Ik ben gestart en het was superleuk. Al snel moest ik op zoek naar een andere locatie. Ik heb in diverse yogaruimtes les gegeven en inmiddels heb ik mijn eigen yogaruimte. Toen ik eenmaal begon met lesgeven was de onzekerheid snel verdwenen en als ik toch iets niet wist, dan kon ik het altijd navragen bij mijn yogadocent.

Het voelde heerlijk om te doen. Ik wilde meer. Ik kreeg oudere mensen op les die niet met alle houdingen mee konden doen en ik zag ze soms worstelen. Hun lichaam liet hen in de steek. Ik wilde hun frustratie wegnemen door de houding op een eenvoudigere manier aan te bieden maar ze wilden het dan toch proberen, net als de anderen in de groep. Wat vervolgens niet lukte. Hierdoor ben ik yoga light gaan geven, een lichte vorm van yoga voor ouderen en mensen met lichamelijke klachten, door een operatie of een (chronische) ziekte.

Op dit moment ben ik bezig met het tweede jaar van een Do-In Yogaopleiding. Dit zijn yogahoudingen met meridiaan strekkingen, drukpuntmassages bij jezelf en ademhalingsoefeningen. Heel interessant. Want ondanks dat ik al veel yogalessen geef, wil ik mezelf blijven ontwikkelen. Nieuwe technieken en houdingen om mensen te kunnen blijven inspireren met mijn lessen en hierdoor op een andere kijk op je eigen lichaam te bewerkstelligen.

Ik heb inmiddels les gegeven bij diverse festivals zoals het Yogafestival in Terschelling, Weloveyogafestival Almere, Broccolifestival Almere en het Yogamagazinefestival in Amsterdam. Ik heb een hoofdstuk “Yoga en Astrologie” geschreven in het boek ” De Astrologische Almanak van 2015″ en in het digitale magazine YOGI yogablad heb ik een terugkerende bijdrage over yoga en je sterrenbeeld. Ik stond in de yogascheurkalender van 2015 en nu ook in 2016. In oktober 2014 heb ik mijn eerste yogaretreat gegeven in Turkije in een prachtig guesthouse en in september 2015 een yogacruise aan boord van een grote houten gűlet.

Graag wil ik nog meer mensen bereiken en de voordelen van yoga laten ervaren. Maar mijn tijd is beperkt. Ik heb een gezin, werk als leerkracht op een basisschool, en geef elf yogalessen in de week in mijn eigen yogastudio De Yogaboerderij in Lelystad. Ik krijg vele aanmeldingen omdat mijn lessen uniek zijn. Gezellige, sociale lessen met soms een “boodschap” of een bijzondere twist in de les. Ik kan niet alle aanmeldingen aannemen en ben ook niet in de mogelijkheid om extra lessen in te plannen. Ik wil niet nog meer avonden weg van huis want ik wil er graag zijn voor mijn gezin.

Een week na mijn val van de trap startte Simone Levie met een challenge. Het leek me leuk om mee te doen want ik had alle tijd en ik kon toch alleen maar liggen op de bank. Ik werd zo enthousiast door haar en besloot dat als ik ook een online yoga programma zou starten, ik op deze manier toch meer mensen kon bereiken en inspireren zonder dat ik een extra avond weg was bij mijn gezin. Zo is het gekomen dat ik een yogaprogramma heb ontwikkeld voor jou. Die je in je eigen tijd en in je eigen tempo kunt volgen. Ik ben er super blij mee en wil graag op deze manier meer mensen inspireren om te starten met yoga.

Wat Yoga mij heeft gebracht, wil ik graag met andere mensen delen en hen hierdoor inspireren. Ik wil graag laten zien dat iedereen dit kan. Als ik het kan, dan kun jij het ook!

Wat heb ik jou te bieden:

Zeven weken lang krijg je iedere week een yogales met betrekking tot het chakra wat in die week centraal staat met de keus of je deze les wilt volgen met of zonder geleide eindvisualisatie. De lessen hebben een live piano achtergrond muziekje om nog beter in de sfeer te komen.

Het online yoga programma START DIRECT bij week één. Hierna volgen de weken en de chakra’s zich automatisch op.

Dat je leert waar de locatie van het betreffende chakra is in je lichaam zit en waar het voor dient.

Dat je leert welke kleur bij welk chakra hoort.

Wat de bijbehorende lichamelijke klachten zijn als het chakra uit balans is.

Dat je meer inzicht krijgt in je eigen lichamelijke ongemakken.

Dat je de positieve effecten van yogahoudingen en aandacht voor jezelf ervaart.

Dat je een aantal series met yogahoudingen leert.

Dat je de yogalessen kunt doen in je eigen tempo, in je eigen omgeving.

Je ontvangt yogatips met betrekking tot het chakra. Dit kan een ademhalingsoefening, mudra (handyoga), mantra (klank) massage bij jezelf, creatieve opdracht of voedingstip zijn.

Een werkboek met leuke inpirerende opdrachten.

Bij een les krijg je in het werkboek uitleg over een serie yogahoudingen of handmudra.

Twee visualisaties op soundcloud, één met en één zonder pianobegeleiding.

Theoretische uitleg van het betreffende chakra

Een groepsaffirmatie die bij het chakra hoort.

De yogafilmpjes blijven levenslang toegankelijk. Dus als je klaar bent met les 7 kun je weer starten met les 1.

Een besloten Facebook groep waarin we elkaar 24/7 kunnen steunen en motiveren.

Zeven bonuslessen van experts voor het bijbehorende chakra.

Wat krijg je iedere week:

Iedere week een yoga les op video onder leiding van live pianomuziek

Iedere week een chakra visualisatie met pianomuziek bijbehorende bij de yogales op video.

Iedere week een chakra visualisatie zonder pianomuziek op audio.

Iedere week een groepsaffirmatie

Elke week een persoonlijke affirmatie

Iedere week een compleet werkboek met inspirerende creatieve lessen, een recept, uitleg over chakra’s , uitleg van serie yogahoudingen en muziektips. Kortom een uitgebreid werkboek vol tips en opdrachten.

Ondersteuning in een besloten Facebookgroep

Een creatieve avond waarbij iedereen thuis op zijn eigen manier of in een groepje aan de slag gaat en het resultaat laat zien in de besloten facebookgroep.

Dit gehele pakket blijft je hele leven toegankelijk

Zeven bonusvideolessen van mega-experts uit het land wat toepasselijk is bij dat chakra.

Wat ga je leren?

 Week 1

Het 1 chakra, wortelchakra staat voor hoe je geworteld bent. Je fundament. Hoe zit je in je vel?. Wat is voor jou veiligheid? Wat is jouw basis? Heb je geduld?

Heb je last van aambeien? Verstoppingen? Bloeddrukproblemen?
Aan het einde van deze week heb je meer inzicht in dit chakra en wat je kunt doen met yogahoudingen, geleide visualisatie, voeding en een massage bij jezelf om het meer in balans te krijgen. Hierdoor ervaar je meer zelfrespect.

Week 2

2e chakra, geslachtschakra staat voor het besturen van je lichamelijke gezondheid en houdt je immuunsysteem actief. Staat voor je emoties. Ben je prikkelbaar? Kan je genieten? Zorg je goed voor jezelf? Heb je last van blaasontstekingen? Baarmoederproblemen? of prostaatklachten?

Aan het einde van deze week heb je meer inzicht in dit chakra en wat je kunt doen dmv yogahoudingen, geleide visualisatie, een prettige ademhalingsoefening en voeding om het in balans te krijgen. Leren om leuke dingen te gaan doen en te zorgen dat je relatie leuker wordt.

Week 3

3e chakra,navelchakra staat voor je kracht, gevoel, macht en je persoonlijke identiteit en groei.
Heb jij eigenwaarde? Zelfrespect? Kun je nee zeggen? Voor jezelf opkomen?
Heb je spijsverteringsproblemen?

Aan het einde van deze week heb je meer inzicht in dit chakra en wat je er aan kunt doen met yogahoudingen, geleide visualisatie, en voeding om het in balans te krijgen. Hoe je met de energie van dit chakra omgaat, bepaalt in hoeverre jezelf in staat bent jezelf en je omstandigheden te veranderen.

 Week 4

4e chakra, hartchakra staat voor liefde, vergeven, openen , overgave en compassie.
Is het liefde geven en nemen bij jou in evenwicht? Heb je allergieën? Hartklachten?

Aan het einde van deze week heb je meer inzicht in dit chakra en wat je er aan kunt doen dmv een serie yogahoudingen om je hart te openen, voeding, geleide visualisatie, en een massage bij jezelf om het in balans te krijgen. Zodat je beter luistert naar wat je hart je te zeggen heeft en hierdoor je hart vrij maakt van blokkades.

Week 5

5e chakra, keelchakra staat voor spraak en communicatie. Het voelen en het denken. Ben jij gehoorzaam? Hoor je een ander? Luister jij naar de stem van binnen? Heb je ademhalingsproblemen of schildklier problemen?

Aan het einde van deze week heb je meer inzicht in dit chakra en wat je er aan kunt doen dmv yogahoudingen, geleide visualisatie, voeding en een massage bij jezelf om het in balans te krijgen. Hoe je eventueel woede en onderdrukte angsten kunt loslaten.

Week 6

6e chakra, voorhoofdchakra staat voor oplettendheid, intuïtie, autoriteit
Heb je nog verbeeldingskracht? Heb je inzicht in bepaalde zaken? Voel je dat je hoofd soms overbelast is door het vele denken? Heb je oogproblemen door dingen niet te zien?

Aan het einde van deze week heb je meer inzicht in dit chakra en wat je er aan kunt doen dmv yogahoudingen, geleide visualisatie, voeding om het in balans te krijgen. Hoe het voelen en moeten meer met elkaar in harmonie wordt gebracht.

Week 7

7e chakra, schedelchakra staat voor het licht, inzicht en wijsheid. Wat zijn jouw overtuigingen? Heb je last van depressies? Hoofdpijnklachten? Een zwak immuunsysteem?

Aan het einde van deze week heb je meer inzicht in dit chakra en wat je er aan kunt doen dmv een serie yogahoudingen, geleide visualisatie, voeding om het in balans te krijgen.

Live pianobegeleiding

Vol trots kan ik vertellen dat er tijdens de opnames van de online yogalessen live pianobegeleiding was door Michiel Buursen van Michielbuursen.nlHij is Pianist/Componist en al jarenlang actief in de Nederlandse muziekscene. De afgelopen jaren heeft hij verschillende prachtige albums uitgebracht, waaronder State of mine wat gezien wordt als een extra dimensie in zijn muzikantschap.

Lobke Brouwer

Voeding vanuit de Chinese Geneeskunde, de 5 elementen leer, is eigenlijk teug naar onze roots. Koken vanuit de basis. Dit wil ik de leerlingen van het online yogaprogramma weer meegeven. Voed jezelf vanuit je basis. Stap in de beleving van smaken en natuurlijke ingrediënten. www.lobkes5seizoenen.nl

Ira Nagel

Ik ben eigenaresse van Namasté Café en de expert in Indiase hoofdmassage. Ik verzorg een korte workshop Indiase hoofdmassage wat je kan helpen om hoofdpijnklachten te verminderen, haaruitval tegen gaat en zorgt dat je beter kunt slapen. www.namastecafe.nl

Nathalie Bosch

Mijn praktijk biedt yoga voor volwassenen, poweryoga en kinderyoga in Denekamp en ik heb een online mindfulness programma. Hierdoor kunnen mensen leren omgaan met stress, onrustige en angstige gevoelens. Ik houd ook van het zingen van mantra’s. Door de mantra’s en intuïtieve muziek. www.magicalmovement.nl

Hakomi Hermes

Ik ben Hakomi Hermes van Hakomisch.Als coach Persoonlijke Positiviteit help ik vrouwen om hun eigen kracht te vinden en die in te zetten in hun bedrijf en privé leven. In dit prachtige programma van Corine vind je een bonusfilmpje van mij omtrent de affirmatie : “Als ik betaal met liefde, krijg ik liefde teruggestort.” www.hakomisch.nl

Jantien van Driel

Ik ben Jantien010 en mijn passie is tekst. Ik verdien er mijn brood mee en het allermooiste vind ik het om anderen te leren schrijven. Voor mij is schrijven een uitlaatklep die me steeds weer op nieuwe ideeën brengt. En daar ga ik jou hier ook mee kennis laten maken. www.jantien010.nl

Stephanie van Workum

Mijn naam is Stephanie van Workum, ACT- Coach. Ik begeleid mensen die veel piekeren en die perfectionistisch zijn. Ik leer ze op een andere manier met hun gedachten en gevoelens om te gaan. Zodat ze ruimte krijgen in hun hoofd. Hun hart openen en in actie komen. Ik vind het superleuk om jou hiermee kennis te laten maken. www.act-coach.nl

Carolien van de Kamp

Als 32 jarige moeder van drie kinderen heb ik een weg afgelegd van waaruit ik nu heel veel andere vrouwen inspireer. Ik heb meer dan 30 kilo achter me gelaten, mijn chronische huidaandoening rosacea/acne onder controle, migraine al jaren niet meer gehad en mijn burn-out terug kunnen brengen naar een energieke ik. Daarbij heb ik in september mijn baan opgezegd en nu het succesvolle online programma Je hormonen de baas gemaakt om vrouwen te leren om ook weer hun energieke zelf te worden. Waar inmiddels meer dan honderd vrouwen aan hebben deelgenomen. www.jehormonendebaas.nl

Basis

197
 • 7 video yogalessen met eindvisualisatie
 • 7 korte massage / mindset filmpjes
 • 14 geleide visualisaties als audiobestand
 • Werkboek met uitleg, tips, opdrachten en yogaseries
 • Een besloten Facebookgroep
 • 7 bonuslessen van experts
 • START DIRECT !
Boek nu

Mijn missie

Dat ik mensen laat ervaren wat de positieve gevolgen zijn van yoga. Dat yoga niet alleen statige houdingen zijn, maar zoveel meer.  Dat ze goed voor zichzelf zorgen en even een moment van aandacht voor zichzelf hebben. Zodat ze rust ervaren en er meer balans is tussen werk en privé.

Het resultaat

Doordat je meer leert over de chakra’s weet je nu uit eigen ervaring dat lichaam en geest één zijn. Doordat je yoga beoefent, zul je je beter in je vel voelen, meer aandacht aan jezelf besteden, stil staan bij kleine dingen, ervaren dat het niet alleen om houdingen draait,maar zoveel meer. Dit heeft  ook een positieve uitwerking op je omgeving, familie, vrienden.

Corine van Zoelen

Mijn naam is Corine van Zoelen – van Heerebeek. Ik ben getrouwd en moeder van twee kinderen. Ik ben online yogadocent en geef iedere week elf yogalessen in mijn yogastudio, De Yogaboerderij in Lelystad. De lessen zijn gevarieerd. Ik geef les aan kinderen, tieners, volwassenen en senioren. Ik heb gekozen voor de naam “de Yogaboerderij” omdat een boerderij staat voor rust en ruimte. Yoga geeft ook rust en ruimte in je hoofd en in je lichaam. Op een boerderij komen dieren voor en in de yoga komen (boerderij)dierhoudingen voor zoals; de hond, de kat, het paard en de kop van de koe.

Mijn droom is dat mijn yogastudio zich later bevindt in een omgebouwde stal van een oude boerderij. Met mooi weer gaan de staldeuren open en kijken we uit over de weilanden.

Yoga is voor mij een heerlijke manier om helemaal volledig tot rust te komen en te ontspannen.

Alvast dank je wel voor je tijd en tot snel.

Liefs,

handtek (1)
www.deyogaboerderij.nl
info@afstemchallenge.nl

De Yogaboerderij, je tweede thuis

Lees hier de ALGEMENE VOORWAARDEN

Een pad ontstaat door erop te lopen, dus pak die mat en bewandel je eigen yogapad.

Veelgestelde vragen

Gemiddeld 2-3 uur per week. Dit is afhankelijk van het chakra. Het ene chakra heeft meer aandacht nodig om in balans te komen dan het andere. Je bekijkt zelf hoeveel tijd je wilt besteden aan de opdrachten in je werkboek.

Je kunt in je eigen tempo de yogalessen nog een keer bekijken of je doet weer gezellig mee bij een volgende lancering.

Dat klopt maar het is een investering in jezelf, je krijgt inzicht in je chakra’s en ziet het verband tussen je chakra’s, waar ze voor staan en wat voor invloed ze hebben op je lichamelijke en geestelijke gesteldheid.

Als het je alleen om de yoga te doen is, is het handiger om op youtube yogalessen te volgen. Als je meer inzicht wilt hebben in je handelen en het waarom dan bieden mijn lessen je tips tegen lichamelijke klachten, waar ze vandaan komen en dat het niet draait om alleen de yogahoudingen maar dat yoga een manier van leven, denken en handelen is. Tevens zijn er leuke bonuslessen van experts op hun gebied.

Je doet dit niet alleen. Doordat je lid bent van de besloten Facebookgroep kun je daar je vragen kwijt en kan iedereen erop reageren. Uiteraard ben ik zelf ook aanwezig in deze groep. Iedereen kan leren van elkaars vragen en antwoorden.

Je hebt een laptop of computer nodig en WIFI om de filmpjes te kunnen downloaden en natuurlijk een yogamat of handdoek waarop je de oefeningen doet.

Ja dit kan i.p.v. 197 euro incl BTW betaal je in twee termijnen van 129,00 euro.
VIP en STER is in overleg.

Het 7 weekse programma heb ik per week uitgeschreven op deze pagina en bevat diverse werkvormen.

Het online yoga programma start DIRECT na betaling. Je ontvangt les één, die hoort bij het 1e chakra. Iedere week daarop volgend krijg je toegang tot het volgende chakra en de volgende les. Zodat je begint bij je basis en als die goed is ga je verder “omhoog”.

Basis

197
 • 7 video yogalessen met eindvisualisatie
 • 7 korte massage / mindset filmpjes
 • 14 geleide visualisaties als audiobestand
 • Werkboek met uitleg, tips, opdrachten en yogaseries
 • Een besloten Facebookgroep
 • 7 bonuslessen van experts
 • START DIRECT !
Boek nu