Vernieuwde website & super actie alleen geldig dit jaar!

You are here: Home / online / Vernieuwde website & super actie alleen geldig dit jaar!

website home

Yes, mijn vernieuwde website staat online, kijk dus snel op www.deyogaboerderij.nl

Tevens staat hier ook mijn online programma op wat in februari uitkomt. De vernieuwde website voelt als mijn “kerstkindje”. Dus dit wil ik vieren. Als je dit jaar nog boekt en de kortingscode “2015” gebruikt t/m 31 december 2015 krijg je het programma, 7 weken chakra yogalessen van 179,00 voor 129,00 dus 50 euro korting!

Het wordt een heel groot programma en bestaat niet alleen uit yogalessen, maar het is zoveel meer. Zoals Ira gisteren nog tegen me zei; “Het heeft de Corine van Zoelen factor dus dan is het zeker goed”. haha

Dit is een eenmalige actie die alleen in de laatste week van 2015 geldig is, daarna wordt de prijs 179,00.
Dus heb je nu al vertrouwen in mij en mijn programma zonder dat je nog maar 1 filmpje hebt gezien dan vind ik dit zo fantastisch dat ik je die 50 euro korting gun.

Wil je liever even kijken wat ik ongeveer doe dan kun je meedoen met de GRATIS chakrachallenge. Deze start op 11 januari. Er doen nu al meer dan 720 mensen aan mee. Niet alleen uit Nederland maar ook Nederlanders uit Amerika, België, Frankrijk en Turkije!

Ook kun je je aanmelden voor mijn GRATIS filmpjes met yogatips tegen hoofdpijnklachten.

TERUGBLIK:
Het was een bijzonder jaar als ik zo terug kijk.
Mijn 5 jarige bestaan warbij ik dankzij mijn leerlingen 400 Euro heb opgehaald voor het goede doel; Speelgoed voor de speelkamer in het ziekenhuis in Almere. Ze waren er erg blij mee.

Dat ik iedere editie in een YOGI Yogablad magazine stond

Dat mijn yogacruise doorging. In totaal waren we met 14 personen.

Mijn val van de trap waarbij ik mijn schouderblad brak. Ik werd fantastisch verzorgt door mijn man en kinderen en werd bedolven onder de kaartjes, bloemen, cadeautjes en lieve mailtjes, whats-appjes etc.
Dat ik op de bank allerlei ideeën kreeg en het idee voor een online programma “geboren” werd.

Nu een kleine 6 maanden verder is mijn schouderblad zo goed als genezen, kan ik al heel veel maar mis ik soms nog wat kracht in mijn spieren.
Zijn de opnames (met live piano begeleiding) voor mijn online programma achter de rug, komen de bonusfilmpjes van top experts uit het hele land binnen, heb ik de ideeën voor mijn werkboek al in mijn hoofd (maar nog niet uitgewerkt op papier), is er al een besloten facebook groep aangemaakt en heb ik rekening gehouden met de meervoudige intelligentie en de interesses van iedereen , cijfers, muziek, creativiteit, beweging etc . (Tja ik ben en blijf toch een leerkracht die weet dat iedereen op een andere manier leert). Kortom een prachtig online programma waar je van alles leert maar ook  ervaart over de chakra’s. Ook al doe je het thuis toch kun je als je er behoefte aan hebt de energie van de groep opzoeken in de facebookgroep en hierdoor elkaar helpen en steunen op je reis door jouw chakra’s.

Dus mocht je al weten dat je echt interesse hebt in mijn online yoga programma dan dit is echt een fantastisch aanbod  en vul dan dit jaar nog de kortingscode “2015” in op de website wat echt alleen maar geldig is tot en met 31 december. Ik beloof je dat je er echt geen spijt van zult krijgen want het wordt een uniek en erg uitgebreid programma .

AGENDA:
In het nieuwe jaar zijn er weer vele leuke workshops:
Josien geeft op donderdag 7 januari uitleg over etherische oliën
Manon start op vrijdag 8 januari met een 8 weekse cursus Vedisch Mantra Chanten
Marloes en Miranda organiseren op zondag 10 januari weer een rode tent.
Anneke komt donderdag 14 januari voor de edelstenen avond nav haar kaartenset
Maureen start vanaf 21 januari met een cursus mindfulness
Maike komt zondag 24 januari Mantrayog ageven

En natuurlijk is online mijn chakrachallenge die start op 11 januari

Er komen nog meer gave dingen aan, dus hou me in de gaten  😉  maar voor nu vind ik het welletjes en wens ik  iedereen hele fijne feestdagen en een fantastisch liefdevol en ontspannen 2016

Graag tot ziens in 2016 live of online bij de Yogaboerderij

Corine van Zoelen
www.deyogaboerderij.nl
info@afstemchallenge.nl

Deel deze pagina, dank je wel!

Leave a Reply

Your email address will not be published.