Tieneryoga 12 – 17 jaar

You are here: Home / Tieneryoga 12 – 17 jaar
Tieneryoga 12 – 17 jaar

Tieneryoga:
De Yogaboerderij, Lelystad geeft tieneryoga. Dit is yoga voor jong volwassenen van 12 tot en met 17 jaar. De lessen hebben een thema. Het zijn thema’s die te maken kunnen hebben met de yogafilosofie , de elementen, de chakra’s maar ook over eigenschappen die ze nodig hebben in hun ontwikkeling en wat tieners / pubers bezighoudt. Zoals (zelf)vertrouwen, verantwoordelijkheid, onthechting, moed etc.

Tieneryoga is goed voor het zelfvertrouwen, je kunt je beter concentreren, helpt tegen slaapproblemen, je leert dat je altijd je ademhaling bij je hebt en zo je eigen gevoel en gedachten tot rust kunt brengen.

Opbouw van een les:
Tijdens een tieneryogales / puberyogales beginnen we met een korte stiltemeditatie. Daarna starten we met wat opwarmoefeningen, gevolgd door de asana’s (yogahoudigen). Na de asana’s doen we ademhalingsoefeningen (pranayama’s). De laatste 10 minuten zijn bestemd voor ontspannings- en meditatieoefeningen; meestal via een geleide meditatie. Aan het einde van de les is er de mogelijkheid om gezellig met elkaar na te praten onder het genot van een lekker kopje thee en een koekje.

De tieneryogalessen zijn, muv vakanties, iedere maandag van 17:15 – 18:15 uur.

Een tieneryogales is van vakantie tot vakantie, het aantal lessen (60 minuten) á 8,50 Euro per les.

Wilt u liever een prive les voor uw tiener? Voor informatie en prijzen mail naar: info@afstemchallenge.nl

Omroep Flevoland is tweemaal op bezoek geweest bij De Yogaboerderij

Omroep Max is op bezoek geweest bij De Yogaboerderij

Esmee

Tieneryoga betekent voor mij dat ik iedere maandagavond alle gedachten in mijn hoofd weer rustig op een rijtje kan zetten. Ik begin de week rustig en geordend.