YOGI Yogablad, een mooi nieuw maandblad!

You are here: Home / tips / YOGI Yogablad, een mooi nieuw maandblad!

voorpagina YOGI

Sinds 17 maart is er een nieuw yoga maandblad in de winkel te verkrijgen en wel de YOGI.
De hoofdredactrice is Eva Sacchetto. Over het ontstaan van haar maandblad vertelt ze in yoganieuws.

Ik draag zelf zorg voor een onderdeel in de YOGI en wel yoga en astrologie. Iedere maand staat er van de horoscoop van dat moment wat de lichamelijke klachten kunnen zijn en welke houding goed is om te doen. Met een bijpassende foto.

YOGI

Maar de YOGI is veel meer, het is een toegankelijk maandblad voor jong en oud. Rustige yogaliefhebbers en snelle power Yogi’s. Het is een blad voor en door yogaleerlingen en docenten.
De variatie is juist leuk. Gezonde voeding, mooie plaatjes, interviews , etc

Zo staat er in het laatste nummer wat sinds 21 april in de winkel ligt een interview met Tara Stils, uitleg over de rajayogavorm, staan alle yogafestivals op een rijtje, een mooi artikel van Helen Purperhart over kinderyoga, een speelse yogaserie van Esther Ekhart , een mooie foto van Steffi de Pous , een artikel van Wayne Featherstone , heerlijke gerechten, een interessant artikel over hooggevoeligheid /hoogsentimenteel en nog veel meer.

YOGI april

Heb je interesse om hem te lezen dan kun je de YOGIhalen bij de AH, Bruna en de AKO. Maar op dit moment ook al bij 40 yogascholen.

Wil je zeker zijn van het meinummer met een interview met David Lurey, een mooie poster van Marieke de Lange, een artikel over Do-In Yoga van mijn lerares Lilian Kluivers en een stuk over het fantastische boek blijven ademhalen van Hedi de Vree en nog veel meer geef je dan op bij mij op de inschrijflijst dan houd ik er een voor je apart.

 

Corine van Zoelen
www.deyogaboerderij.nl
info@afstemchallenge.nl

 

Deel deze pagina, dank je wel!

Leave a Reply

Your email address will not be published.