Chakra Challenge 29-8 t/m 4-9 was fantastisch !

You are here: Home / Uncategorized / Chakra Challenge 29-8 t/m 4-9 was fantastisch !

Chakra Challenge 29-8 t/m 4-9 was fantastisch !

chakraheader2Wat is het snel gegaan? Ik had zolang naar de Chakra Challenge toegeleefd en nu is het voorbij. Het was fantastisch Er deden 1752 deelnemers mee.

Er is van alles gedeeld, ervaringen, foto’s, lief en leed. Binnen 7 dagen had ik er heel veel vrienden bij waarvan het leek alsof ik ze al jaren kende.

Alles werd gedeeld, rode kleding, maansikkels, lievelingsgerechten, persoonlijke affirmaties, lievelingsliedjes en mandala’s !

dag 2                              dag 6

Maansikkels                                                                                  mandala’s                        

Enkele reacties:

Inge:  “Dank je wel Corine, Ik vond het leerzaam en erg interessant wat kleuren met je kunnen doen. ”

Agniet: “Het was en is een mooie ervaring.
Mijn lichaam voelt een stuk relaxter en ik voel mij energetisch meer opgeladen.
De chronische vermoeidheid hoop ik op deze manier wat te kunnen wegwerken. Ik blijf de yoga oefeningen zeker doen.
Mooie dagopdrachten ook…ik heb echt genoten.”

Tanja: “Zeer fijn om te doen gewoon thuis. Het helpt me te voelen. Dankjewel!”

Henny:  Dank je voor deze challange Corine . Fijn om naar je rustige uitleg te luisteren, de oefeningen op mijn eigen moment te kunnen doen en veel te leren over de chakra’s. Het was bijzonder om zo met een chakra bezig te zijn en daar dan ook mee te voelen. Namaste” 

Annie: Ik vind het gewoonweg heerlijk om met yoga bezig te zijn de challange vind ik bijzonder. Voor mij zijn een aantal dingen op z’n plek gevallen. Ben er dankbaar voor. Zie uit naar het 7 Weken Chakra Yoga Programma! Dank je Corine, je bent een bijzonder mens 😊

Joke: ” Het was een mooie bijzondere ervaring!  Die ook op het juiste moment kwam………
Bijzonder ook hoe je nog meer bewust wordt en met het dragen van de kleuren en wat me dan allemaal verwondert door de dag heen!

Antoinette: “Bedankt voor deze challenge. Ik heb met veel plezier elke dag de oefeningen gedaan. Ook veel opgestoken van alle informatie.”

Etienne:  “Bedankt voor de challenge met duidelijke informatie en de oefeningen goed uitgelegd. Mooi om te zien dat zoveel mensen afgelopen week hier mee aan de slag zijn geweest. Geeft verbondenheid.”

En nog vele reacties meer! Ongelooflijk, ik ben zo dankbaar voor al die mooie reacties.

Nu is de challenge afgelopen maar ik ga tijdens mijn webinar op 6 en 8 september om 20:00 nog een afsluitende eindvisualisatie geven door de chakra’s heen. Je kunt kiezen welke voor jou het beste uitkomt. Ik vertel kort wat over mezelf en mijn yogapad, wat ik je te bieden heb voor het online yogaprogramma “7 weken Chakra Yoga” wat start op 17 september.

Je kunt mijn programma winnen als je LIVE bij het webinar aanwezig bent en mocht je het niet winnen maar het willen aanschaffen dan geef ik een code voor mijn online yogaprogramma zodat je mooie bonussen ontvangt.

Ik ben super trots op mijn  prachtige online yoga programma. Wil je er meer over lezen?
Kijk dan op www.deyogaboerderij.nl

Vanavond, 5 september,  kom ik op TV bij Omroep Flevoland, Het progamma heeft “Binnen de Dijken” en gaat over de Chakra Challenge!

Corine van Zoelen
www.deyogaboerderij.nl

Hier vind je me op twitter, periscope, pinterest, instagram, youtube, LinkedIn en Facebook.

Deel deze pagina, dank je wel!

Leave a Reply

Your email address will not be published.