Laatste kans inschrijven ONLINE 7 Weken Chakra Yoga

You are here: Home / Uncategorized / Laatste kans inschrijven ONLINE 7 Weken Chakra Yoga

Laatste kans inschrijven ONLINE 7 Weken Chakra Yoga

webinar-16

Alleen vandaag (vrijdag 16 september) is het nog mogelijk om je in te schrijven voor
7 Weken Chakra yoga. Morgen 17 september starten we.

Misschien twijfel je. Misschien wil je wel, maar nu niet.
Misschien heb je nog helemaal niet aan de mogelijkheden van een online yogaprogramma gedacht. Maar komt het heel goed uit ivm een drukke baan, baan met onregelmatige diensten, door een chronische ziekte waarin je per dag bekijkt wat je wel of niet kan, doordat je liever niet met anderen in een ruimte wil zitten of problemen hebt met een opppas vinden op de lestijden buiten de deur. Dan is yoga in je eigen huis, in je eigen tijd en tempo ideaal.

Ik zal je met mijn yogaprogramma niet alleen helpen om beter in je vel te zitten
maar ook om te leren hoe je kunt omgaan met tegenslagen.
Je krijgt en leert nog veel meer.

Zoals bijvoorbeeld bij ieder Chakra per week:
Een yogales zonder EN met geleide eindvisualisatie;
Yogalessen met op de achtergrond live pianomuziek;
Meer inzicht in je lichamelijke ongemakken;
Positieve effecten van yogahoudingen en aandacht voor jezelf;
Een aantal series met yogahoudingen;
Yogalessen die je kunt doen in je eigen tempo, in je eigen omgeving;
Yogatips met betrekking tot het chakra;
Uitleg over ademhalingsoefeningen, mudra’s (handyoga), mantra’s,
massages bij jezelf, creatieve opdrachten en voedingstips;
Een werkboek;
Twee visualisaties op soundcloud. (1 zonder en 1 met pianobegeleiding);
Een theoretische uitleg van het betreffende chakra;
Een affirmatie die bij die week hoort.

Ook komt er een besloten Facebook groep waarin we elkaar 24/7
kunnen steunen en motiveren;
Een gemeenschappelijke creatieve avond en het resultaat delen op Facebook.
De yogafilmpjes blijven levenslang toegankelijk, en met een volgende lancering, blijf je toegang hebben tot het programma.

Van 29 augustus t/m 4 september hield ik een Chakra Challenge. Er waren 1752 deelnemers uit België, Frankrijk, Spanje, Italië, Duitsland en Noorwegen. Ja, onlineyogalessen kun je echt overal op de wereld doen.
Zelfs Omroep Flevoland had er van gehoord en kwam filmen.

Hieronder wat resultaten van deelnemers van de 1e lancering van het 7 Weken Chakra Yoga Programma:

Ann uit België:
Eindelijk een yoga gevonden, online, wat ik met mijn CVS, rughernia’s en fibromyalgie kan doen en voelt zo goed !! Je doet het op je eigen tempo, heerlijke stem, mooie visualisaties, veel uitleg voor mensen die de oefeningen op hun manier kunnen uitoefenen, je legt gemakkelijkere en moeilijkere uitvoeren heel duidelijk uit, fantastisch voor mij. Vooral de Chakra’s erbij vind ik zelf super, super interessant !!

Heidi:
Ik wilde graag wat meer stabiliteit en vooral balans in mijn eigen ik.
Ik vond het vooral laagdrempelig, niets moet. Het kon in mijn eigen tijd ( ik werk onregelmatig in zorg).
Even helemaal een uur de tijd voor jezelf nemen is een waanzinnig cadeau!!!!
Tijdens dit online yogaprogramma heb ik een enorme spirit gekregen. Vooral om weer tijd te nemen om goed voor mezelf te zorgen en te luisteren naar mijn hart.
Het heeft mij zoveel moois gegeven. Andere mindset, vooral inzicht in mezelf maar ook zelfverzekerder gemaakt en ik zorg nu beter voor mezelf.

Marja, Do-In Yogadocent 
Ik vind de chakra’s een aanvulling/toevoeging aan mijn manier van les geven. Voorop stond natuurlijk de professionaliteit van je presentatie, stem, uitstraling en de toegankelijkheid. Terug naar de eenvoud! Corine geeft echt waar voor het geld.

Carin, Yogadocent   
Ik heb meegdaan aan het yogaprogramma ter inspiratie en dat is zeker gelukt! Het geeft een verdieping in je yoga-pad. Een heerlijk programma om te volgen helemaal wanneer het jou uitkomt. Een verdieping van je yoga-pad. De uitleg is goed en duidelijk.  Meer leren over de chakra’s en daarmee meer leren over jezelf.

Het maakt dus niet uit of je beginner of yogadocent bent, doordat ik de houdingen op diverse manieren uitleg is er voor iedereen een juiste yogahouding. Mijn creativiteit geeft anderen weer nieuwe ideeën en inzichten.

Boek nu 7 weken Chakra Yoga

Veel gestelde vragen:
V: Als ik tijdgebrek heb kan ik dan weer verder?
A: Ja, dat is juist ideaal van online. Je kunt de filmpjes bekijken in je eigen tijd en tempo waar en wanneer het jou uitkomt. De opdrachten in het werkboek mag je maken maar is uiteraard niet verplicht.

V: Ik ben in die periode op vakantie wat dan?
A: Als er WIFI is kun je overal je lessen bekijken.

V: Waar kan ik terecht voor vragen?
A: Er is een besloten Facebookgroep waarin je 24/7 je vragen kunt plaatsen. Zo kun je in een veilige omgeving je vragen stellen en helpen we elkaar.

V: Wat gebeurt er na afloop van de 7 weken?
A: Je kunt in je eigen tempo de yogalessen nog een keer bekijken of je doet weer gezellig mee bij een volgende lancering in 2017, en ontvangt een unieke vriendenlink waamee je deze investering terug kunt verdienen.

V: Waarom zou ik dit gaan kopen als ik ook yoga kan volgen op youtube?
A: Als het je alleen om de yoga te doen is, is het handiger om op youtube yogalessen te volgen. Als je meer inzicht wilt hebben in je handelen en het waarom, dan bieden mijn lessen je tips tegen lichamelijke klachten. Waar ze vandaan komen en dat het niet draait om alleen de yogahoudingen maar dat yoga een manier van leven, denken en handelen is. Bij de Gratis Chakra Challenge bied ik heel veel waarde, dus ik kan je verzekeren dat ik juist in mijn programma heel veel kennis wat ik in al die jaren heb geleerd, met je ga delen.

V: Hoe kan ik dit het beste in mijn eentje doen online?
A: Je doet dit niet alleen. Doordat je lid bent van de besloten Facebookgroep kun je daar je vragen kwijt en kan iedereen erop reageren. Uiteraard ben ik zelf ook aanwezig in deze groep. Iedereen kan leren van elkaars vragen en antwoorden.

V: Wat heb ik nodig?
A: Je hebt een laptop of computer nodig en WIFI om de filmpjes te kunnen downloaden en natuurlijk een yogamat of handdoek waarop je de oefeningen doet.

Ik was van de week bij de snackbar en de eigenaar vertelde dat 80{2d44958692d46664ac0154bcc3b90ad9f6b273d5ccd2b0db82902f756d70785d} van zijn bestellingen online is. Mensen bellen niet meer om een bestelling door te geven. Ik denk dat online de toekomst wordt en ook dus ook online yoga. Het is ideaal om, als je de behoefte hebt om bij een groep te horen, dit kan via een besloten Facebookgroep.
Het is ook heerlijk om thuis in je eigen tempo en tijd wanneer het jou uitkomt yoga te beoefenen.

Alleen vandaag kun je het basisprogramma boeken voor 197,00 Euro. Morgen gaan we starten.
Als je nu, deze ronde mee doet, en je brengt voor de 3e lancering in 2017 meerdere vriend(inn)en aan met jouw unieke code kun je zelfs de investering in jezelf van vandaag terugverdienen!

Ben jij klaar om mee te doen met mijn 7 weken Chakra Yoga programma of het Sterrenprogramma?

In je eigen kracht komen? Je basis vinden in je 1e Chakra? Ervoor gaan? Niet twijfelen maar doen?

Springt je hart nu van JAAAAA. Ik moet het doen. Ik ga ervoor.

Schrijf je dan in voor 7 weken Chakra Yoga.

Oh ja en vanavond is er een volle maan, de oogstmaan. De oogst wordt binnen gehaald en bevat het zaad voor een volgend seizoen. Een periode breekt aan van bezinning, rust, verwerking, loslaten. Tel je zegeningen, wees dankbaar voor de goede dingen in je leven, naar jezelf en naar de anderen. Wees je bewust van de behaalde resultaten als ook van het zaad dat je in je draagt en dat in een volgende periode kan ontkiemen. Er is dus geen beter moment om te starten met het programma dan morgen!

Fijne dag!

Corine van Zoelen
www.deyogaboerderij.nl
info@afstemchallenge.nl

Hier vind je me op
TwitterPeriscope, PinterestInstagramYoutube, LinkedIn en Facebook.

Deel deze pagina, dank je wel!

Leave a Reply

Your email address will not be published.