Yoga Cruise Turkije 12 t/m 19 september 2015

You are here: Home / yogareis / Yoga Cruise Turkije 12 t/m 19 september 2015

schip aan het varen     schip bij nacht schip in baai 2

De Yoga Cultuur reis in oktober is net voorbij en was fantastisch, Sommige mensen gaven al aan dat ze volgend jaar ook graag mee willen op yogareis. Volgend jaar kunnen we van 12 tot en met 19 september meevaren op een gűlet, dit is een groot houten zeilschip, in Turkije.

Dus wil je fit, energiek, stressvrij en zongebruind terugkomen van je vakantie, dan is deze zeilcruise misschien wel wat voor jou!

De Yogaboerderij organiseert samen met Mariette de Kroon en www.yogacruise.nl een unieke zeilvakantie aan de Turkse kust. De reis is inclusief vlucht, transfer, overnachting aan boord in een 2-persoonshut met douche en toilet maar je mag ook slapen aan dek, (vegetarische) maaltijden, (alcoholische) drankjes, yogamatten en minimaal 1 yogales per dag en een eventueel 2de yogales of andere activitieit op die dag voor 1295 euro.

Een unieke cruise waarbij je elke dag minimaal 1 yogales volgt in de ochtend en de middag is afhankelijk per dag of een  2de  yogales in de namiddag/avond of een andere activiteit. De lessen vinden plaats op het zonnedek van het schip of in een baai aan land. Je bevindt je midden in de natuur en je kan genieten van de mooiste uitzichten.

Enkele bijzondere yoga-plekken zijn bijvoorbeeld op de top van een berg op het eiland Simi, met als yogaplek het binnenpleintje van de kerk. Afgelegen en met een waanzinnig uitzicht, ver van de bewoonde wereld.

De lessen worden gegeven door Corine van Zoelen en Mariette de Kroon. Corine verzorgt hatha yogalessen en Mariette geeft Lu Jong Tibetaanse yoga.

yoga in baai yoga op het strand

Een van de favorieten is het Amfitheater van Datça. Vroeger hielden de Romeinen hier hun spelen en nu gaat het er iets minder heftig aan toe en geef ik hier de yogales, op de top van de tribune. Uitzicht over de haven van Datça en het Taurusgebergte.

De baai van Panormitis. Het op één na belangrijkste Grieks-Orthodoxe klooster van Griekenland. Het serene karakter van de baai maakt een bezoek en overnachting onvergetelijk.

Elke dag genieten: De Turkse keuken staat bekend om zijn smaakvolle gerechten en de kok kookt afwisselend en gezond met verse producten uit de regio. Het is mogelijk om vegetarische gerechten te krijgen aan boord.

tafel om te eten

Programma: Elke ochtend bespreekt de kapitein onze plannen voor die dag. Met de zeekaart op tafel weten we precies waar we heen gaan. Eenmaal aangekomen, gaat het anker uit in de baai en kunnen we zwemmen of snorkelen. Of we leggen aan in een haventje waar we kunnen rondslenteren en shoppen. We kunnen tijdens de zeilcruise volop genieten. De bemanning zeilt het schip, de boodschappen worden gedaan, er wordt gekookt en afgewassen.

kaart met kapitein

Absolute vrijheid: En er is meer: excursies, scooter-rijden op Simi, locale markten bezoeken, shoppen, lekker wandelen, duiken en paardrijden. Aan boord is een snorkeluitrusting aanwezig. Zeilen wordt afgewisseld met stops in de baaitjes, maar ook haventjes en gezellige vissersdorpjes (zoals Selimiye, Bozburun, Datça en Orhaniye) met alle gelegenheid om ze te verkennen.

De reis is exclusief de eerste maaltijd bij aankomst, de excursie naar Simi, Grieks eiland (25 Euro), Garantie fonds (15 Euro) en reserveringskosten (25 Euro).

doorkijk naar zee dolfijn drijven in het water

Voor een klein indruk kijk naar het youtube filmpje.

Voor meer foto’s klik dan op deze LINK.

Ik heb er in ieder geval al zin in! Opgeven kan via Corine van Zoelen : info@afstemchallenge.nl .

Ik stuur je mail dan door aan Germaine van Yogacruise.nl

 

Wees vrij om je vrienden en familie te attenderen op deze unieke reis onder de Turkse Zon en dit artikel te delen.

Met vriendelijke groet,

Corine van Zoelen
www.deyogaboerderij.nl
info@afstemchallenge.nl

 

Deel deze pagina, dank je wel!

Leave a Reply

Your email address will not be published.